7 DKW motorzadel bekleden
8 DKW motorzadel bekleden

Motorzadel bekleden

Alle motorrijders onder u weten hoe belangrijk het is dat het motorzadel een mooie uitstraling heeft en bekleed is met de beste materialen. Ook scheuren en oneffenheden worden vaak als lelijk en veelal oncomfortabel gezien. Als ervaren reparateurs en constructeurs herstellen en fabriceren wij allerlei soorten bekleding. Natuurlijk hebben wij in de loop der jaren al vele motorzadels hersteld en hebben wij motorzadels opnieuw bekleed. Het is voor onze medewerkers dan ook geen enkel probleem om uw motorzadel opnieuw te bekleden of om scheuren en oneffenheden effectief en professioneel te verwijderen. Na onze behandeling zal uw zadel er weer als nieuw uitzien. Ook zijn wij gespecialiseerd in buddyseat bekleding.

Zadel bekleden motor

Wij gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit die bovendien geleverd kunnen worden in verschillende kleuren die perfect passen bij uw motor. Zo hoeft u geen concessies te doen aan het materiaal en de kleur die u eigenlijk in gedachten heeft. Door de nauwe samenwerking tussen de klant en het bedrijf ontstaat er een bekleding van het motorzadel zoals u die in gedachten heeft. Schroom dus zeker niet om ons op de hoogte te stellen van uw wensen, zowel qua materiaal als qua kleur. Wij doen alles wat in onze mogelijkheden ligt om uw motorzadel te herstellen of te bekleden op de manier zoals u dat graag zou willen en met de materialen en kleuren die u graag zou zien. Zo verandert uw motorzadel binnen de kortste keren in een prachtig, (her)nieuw(d) onderdeel van uw motorfiets. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk al onze projecten van de afgelopen jaren!

U bent van harte welkom om langs te komen voor het bespreken van de mogelijkheden, maar u kunt natuurlijk ook via email of telefoon contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht