Cabriodak vervangen

Het is mogelijk dat het dak van uw cabriolet niet meer goed functioneert,kapot is of aangetast door het weer. Naast dat het vaak onpraktisch is, doet het ook nog eens afbreuk aan het mooie uiterlijk van de cabrio. Ook het opknappen van een oude cabriolet is zeker gebaat bij een compleet nieuw cabriodak, gemonteerd en bekleed door onze vakmensen. Laat uw oude of nieuwe cabriolet er weer als nieuw uitzien door een compleet nieuw cabriodak. Wij kunnen uw cabriodak vervangen. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk onze projecten van de afgelopen jaren.

Gespecialiseerd in het vervangen van cabriodaken

Een mooi cabriodak is een aanwinst voor iedere cabriolet, een mooi en professioneel bekleed dak is een ware aandachtstrekker en zorgt voor een significante verhoging van de waarde van uw cabriolet. Het vervangen van het dak van uw cabriolet is specialistisch werk dat een ervaren bedrijf of persoon nodig heeft om dit te doen. Wij zijn jarenlang specialist op het gebied van het vervangen van cabriodaken en het bekleden van deze daken. Het grote voordeel van een nieuw cabriodak van JT Autobekleding is dat deze gemaakt en geplaatst wordt door vakkundig personeel en alles in overleg met u gaat. Wij zijn ons er namelijk van bewust dat een nieuw cabriodak een forse investering kan zijn en u graag wilt dat een nieuw dak voldoet aan uw eisen. Wij werken altijd met als uitgangspunt uw ideeën en wensen zodat het nieuwe dak op uw cabriolet er precies zo uit ziet zoals u dat wilt. De samenwerking tussen klant en bedrijf vinden wij als kleinschalige onderneming zeer belangrijk. Naast cabrio’s werken wij ook met diverse voertuigen.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en maak snel een afspraak met ons professionele en klantvriendelijke bedrijf. Via 0546 454788 of info@jt-autobekleding.nl neemt u snel en eenvoudig contact met ons op.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht