Bootbekleding

bootbekleding

Bootbekleding

Bij een recreatievoertuig zoals een boot is het van uitzonderlijk belang dat het interieur verzorgd is, een chique uitstraling heeft en uw zitcomfort optimaal is. Bootbekleding is naast het bekleden van autostoelen één van onze specialiteiten. Tijdens het recreëren wilt u genieten van uw boot en de omgeving en daar draagt een interieur bekleed door JT Autobekleding zeer zeker aan bij. Om u een zo goed mogelijke zitpositie op uw boot te kunnen geven is het mogelijk om de hardheid van de stoelen en kussens aan te passen naar uw wens.

U merkt het al; persoonlijke wensen maken bij ons bedrijf onderdeel uit van de uitvoering van de opdracht. Niet alleen het bekleden van stoelen en kussens behoort tot de mogelijkheden, ook hemelbekleding en afdekzeilen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Uw gehele boot zal de uitstraling hebben die u voor ogen heeft. Door een brede keuze in materialen, stoffen of zowel leer als kunstleer, kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen. U hebt bij ons een veel bredere keuze in materialen dan bij de fabrikant. Het resultaat is dat u een geheel nieuwe en unieke bekleding van het interieur van uw boot heeft, met de materialen die u zelf kiest.

Op maat en in overleg!

Ook zitkussens en matrassen in uw boot kunnen wij stofferen en qua hardheid aanpassen aan uw wensen. Wij zien u als een klant en niet als een nummer, klantgerichtheid staat dan ook bij ons hoog in het vaandel. U bent van harte welkom om langs te komen om tijdens het genot van een kop koffie te praten over uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen en het bekleden van uw boot tegen een scherp tarief aan te bieden.