Bootbekleding

Bij een recreatievoertuig zoals een boot is het van belang dat het interieur netjes verzorgd is, een chique uitstraling heeft en uw zitcomfort optimaal is. Het bekleden van een boot is naast het bekleden van autostoelen één van onze specialiteiten. Tijdens het recreëren wilt u genieten van uw boot en de omgeving en daar draagt een interieur bekleed door JT Autobekleding zeer zeker aan bij. Om u een zo goed mogelijke zitpositie op uw boot te kunnen geven is het mogelijk om de hardheid van de stoelkussens en de zit kussens aan te passen naar uw wens.

U merkt het al; persoonlijke wensen maken bij ons bedrijf onderdeel uit van de uitvoering van de opdracht. Zo doen wij ook aan reparatie en bekleding van diverse voertuigen. Niet alleen het bekleden van stoelen en kussens behoort tot de mogelijkheden, ook hemelbekleding en afdekzeilen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Uw gehele boot zal de uitstraling hebben die u voor ogen heeft. Door een brede keuze in materialen, stoffen of zowel leer als kunstleer, kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen. U hebt bij ons een veel bredere keuze in materialen dan bij de fabrikant. Het resultaat is dat u een geheel nieuwe en unieke bekleding van het interieur van uw boot heeft, met de materialen die u zelf kiest.

Video afspelen

Bootbekleding op maat

Ook zitkussens en matrassen in uw boot kunnen wij stofferen en qua hardheid aanpassen aan uw wensen. Wij zien u als een klant en niet als een nummer, klantgerichtheid staat dan ook bij ons hoog in het vaandel. U bent van harte welkom om langs te komen om tijdens het genot van een kop koffie te praten over uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen en het bekleden van uw boot tegen een scherp tarief aan te bieden.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht