Autostoel aanpassen

Een van de belangrijkste aspecten van uw auto is dat u comfortabel vervoert wordt. Het comfort in de auto begint met een goede zit. Een stoel dient u van voldoende comfort te voorzien, voldoende zijdelingse steun te geven en u op de juiste hoogte de fijnste zit te geven. Autostoelen worden vanuit de fabriek veelal op één maat gemaakt, waardoor de berijder zich aan moet passen aan de stoel. JT Autobekleding vindt dat een autostoel zich moet aanpassen aan u als berijder. Vandaar dat wij vele mogelijkheden bieden om uw autoreis zo comfortabel mogelijk te maken. Het aanpassen van autostoelen is een vakkarwei, waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Met deze ervaring werken wij samen met u aan een gewenste oplossing voor uw comfortprobleem. Op die manier kunnen wij de autostoel aanpassen naar uw wensen. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk al onze projecten van afgelopen jaren.

Autostoel aanpassen om medische redenen

Het aanpassen van een autostoel kan het verschil maken tussen een comfortabele en een vermoeiende of zelfs pijnlijke reis in uw auto. Indien u om medische redenen graag een comfortaanpassing aan uw autostoel wenst, hebben wij voor u de oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanpassen van autostoelen om medische redenen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van stoelverwarming voor mensen met reuma of het verzachten van de autostoel voor iemand met een botaandoening. Alle aanpassingen worden gedaan met één of meerdere passingen door u als klant!
Vanzelfsprekend zijn er niet alleen medische redenen voor het optimaliseren van het zitcomfort in uw auto. Een stoel die te veel of juist te weinig zijdelingse steun geeft kan zorgen voor een vermoeid gevoel, pijnlijke benen en een pijnlijke rug tijdens en na het rijden. In overleg met u en afgaande op uw wensen, ontwikkelt JT Autobekleding een geheel op maat gemaakt alternatief voor uw comfortprobleem met betrekking tot zijdelingse steun. JT Autobekleding heeft onder andere ervaring met de volgende comfortaanpassingen: 
Als u kiest voor JT Autobekleding voor het aanpassen van uw autostoel om welke reden dan ook, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Samen met u stellen wij alles in het werk om het zitcomfort van uw autostoel op een nieuw niveau te brengen.

Geïnteresseerd in het aanpassen van uw autostoel?

Met meer dan 50 jaar ervaring in het bekleden van auto’s en bedrijfswagens kunnen wij veel voor u betekenen. Of u nou op zoek bent naar een geheel nieuw interieur of wilt dat de huidige stoelen van uw bedrijfswagen worden gerepareerd, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Bij interesse nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met ons per telefoon via 0546 454788 of per e-mail via info@jt-autobekleding.nl. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om langs te komen bij ons bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht