Autostoel aanpassen

Een van de belangrijkste aspecten van uw auto is dat u comfortabel vervoert wordt. Het comfort in de auto begint met een goede zit. Een stoel dient u van voldoende comfort te voorzien, voldoende zijdelingse steun te geven en u op de juiste hoogte de fijnste zit te geven. Autostoelen worden vanuit de fabriek veelal op één maat gemaakt, waardoor de berijder zich aan moet passen aan de stoel. JT Autobekleding vindt dat een autostoel zich moet aanpassen aan u als berijder. Vandaar dat wij vele mogelijkheden bieden om uw autoreis zo comfortabel mogelijk te maken. Het aanpassen van autostoelen is een vakkarwei, waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Met deze ervaring werken wij samen met u aan een gewenste oplossing voor uw comfortprobleem. Op die manier kunnen wij de autostoel aanpassen naar uw wensen. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk al onze projecten van afgelopen jaren.

 

Autostoel aanpassen om medische redenen

Het aanpassen van een autostoel kan het verschil maken tussen een comfortabele en een vermoeiende of zelfs pijnlijke reis in uw auto. Indien u om medische redenen graag een comfortaanpassing aan uw autostoel wenst, hebben wij voor u de oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanpassen van autostoelen om medische redenen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van stoelverwarming voor mensen met reuma of het verzachten van de autostoel voor iemand met een botaandoening. Alle aanpassingen worden gedaan met één of meerdere passingen door u als klant!
Vanzelfsprekend zijn er niet alleen medische redenen voor het optimaliseren van het zitcomfort in uw auto. Een stoel die te veel of juist te weinig zijdelingse steun geeft kan zorgen voor een vermoeid gevoel, pijnlijke benen en een pijnlijke rug tijdens en na het rijden. In overleg met u en afgaande op uw wensen, ontwikkelt JT Autobekleding een geheel op maat gemaakt alternatief voor uw comfortprobleem met betrekking tot zijdelingse steun. JT Autobekleding heeft onder andere ervaring met de volgende comfortaanpassingen: 

  • Verhoogd zitcomfort
  • Verharden of verzachten van schuim
  • Zitschuim aanpassen op maat dit in het contour van de stoel
  • Inbouw lendensteun/lumbaalsteun
  • Versmallen of verbreden van de wangen van de stoel (rug- en zitvlak)
  • Ergonomische stoelaanpassingen
  • Inbouwen stoelverwarming
  • Inbouw massagesysteem

Als u kiest voor JT Autobekleding voor het aanpassen van uw autostoel om welke reden dan ook, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Samen met u stellen wij alles in het werk om het zitcomfort van uw autostoel op een nieuw niveau te brengen.