Autostoelen bekleden

Al jarenlang bent u tevreden met uw interieur, maar de laatste jaren beginnen de sporen van gebruik steeds meer zichtbaar te worden. Daar hoeft u zeker niet mee te blijven rijden. Een afspraak met ons bedrijf zorgt ervoor dat uw autostoelen, achterbank en panelen zorgvuldig gerepareerd of geheel opnieuw bekleed worden, zodat u binnenkort met een interieur rondrijdt dat als nieuw lijkt. Een mooi interieur bestaat natuurlijk uit mooi beklede stoelen, achterbank, panelen, tapijt en hemelbekleding. Dit volledig aangepast aan uw wensen en waar nodig geheel op maat aangepast. Wij zullen uw autostoelen bekleden!

Autobekleding reparatie

Bent u op zoek naar een geheel nieuw interieur of wilt u uw huidige autostoelen repareren? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Uw ideeën en inspiraties worden door ons gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in autobekleding reparatie én het opnieuw bekleden van autostoelen, zowel autostoelbekleding met leer, kunstleder, stof of een combinatie van. Een scheur in uw interieur wordt door onze vakmensen snel en effectief gerepareerd. Als het om nieuwe interieurs gaat heeft u bij de autodealers vaak zeer beperkte keuze in verschillende leer- en stofsoorten, laat staan eventuele motieven.

Bij een tweedehands auto heeft u vanzelfsprekend geen enkele invloed op de bekleding van de autostoelen. Laat u dus niet verleiden tot deze beperkte keuze en bespreek uw ideeën en wensen uitgebreid met ons. Wij zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om uw auto te voorzien van het interieur waar u van droomt. Wilt u naast het repareren ook uw autostoel aanpassen? Het aanpassen van autostoelen is een vak waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Met deze ervaring werken wij samen met u aan een gewenste oplossing voor uw comfortprobleem. De prijs voor het bekleden van uw autostoel is afhankelijk van het type auto en de benodigdheden. Wij vragen u daarom contact met ons op te nemen om dit te samen te bespreken.

Van suf naar chique!

Een saai stoffen of lederen interieur wordt na onze behandeling een fantastisch gerestaureerde of stijlvol design interieur met een chique uitstraling. Een volledig versleten bruinleren interieur wordt een tijdloos en volledig gerestaureerd lederen interieur. Door de jarenlange ervaring die wij met deze materialen hebben herbergen ze geen geheimen meer voor onze werknemers. Voor een compleet nieuwe bekleding van uw autostoelen of een reparatie aan uw huidige bekleding nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of om langs te komen bij ons bedrijf.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht