Overige producten voor stoffering

Om u een impressie te kunnen geven van onze werkzaamheden hebben wij deze opgedeeld in verschillende categorieën, die u aan de rechterkant van de pagina kunt vinden. Natuurlijk kunnen niet alle werkzaamheden opgedeeld worden in deze categorieën. Vandaar dat u in dit menu ‘diversen’ enkele voorbeelden vindt van diverse onze werkzaamheden en projecten die wij in de loop der jaren hebben verricht. 

Neem eens een kijkje in onze online webshop!

Zeilen

JT Autobekleding levert (voor verschillende beroepsgroepen) zeilen in allerlei soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan een zeil voor over uw aanhangwagen of andere aanhanger, een zeil voor over de bladafzuiger van hoveniers en groenonderhoudbedrijven of allerhande zeilen voor de brandweer.

Systemen

Wij leveren verschillende systemen om het comfort van uw vervoersmiddel te verhogen. Een mogelijkheid is het achteraf inbouwen van armleuningen voor verschillende vervoersmiddelen. Systemen die bijdragen aan het bevorderen van de lendesteun, zowel elektrisch als handmatig, worden sinds enkele jaren ook door ons aangebracht. Zoals u ook kunt vinden onder de categorie ‘autobekleding’, behoort het aanbrengen van stoelverwarming ook tot de mogelijkheden bij JT Autobekleding.

Herstofferen

Als expert op het gebied van stoffering, leveren wij ook aan bedrijven die met onze oplossingen de veiligheid van hun voertuigen kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan het herstofferen of repareren van doeken en zeilen voor grondverzet- en landbouwvoertuigen.

Levering bekledingsmateriaal

JT Autobekleding levert ook voor u, uitsluitend per strekkende meter verkrijgbaar, de beste materialen om zelf aan de slag te gaan met herbekleding en/of reparatie. Wij leveren verschillende soorten stof, kunstleder en huidenleder. Vanzelfsprekend zijn ook blikken en spuitbussen stoffeerderslijm bij ons te koop. Meer bekijken over onze bekleedproducten en bekledinghoezen.

Polyether schuim

Voor het optimaliseren van het zit- en ligcomfort van uw recreatievoertuig leveren wij oplossingen in de vorm van polyether schuim. Met dit schuim kunt u kussens en matrassen van uw boot, camper of caravan geheel naar eigen wens op maat maken.

Zitschuimdelen en bekleden

Indien u uw bedrijfswagens graag opnieuw wilt bekleden of de zittingen wilt ophogen, verlagen of repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren voor u als bedrijf zitschuimdelen voor de stoelen in uw bedrijfsagens en bekledingsmateriaal om uw wagenpark te voorzien van kwalitatief hoogwaardige bekleding.

Autostoelhoezen

Indien u de bekleding van uw bedrijfswagens graag in originele staat wilt laten, kunt u bij ons autostoelhoezen van zeer degelijke kwaliteit bestellen. Het gebruik van deze stoelhoezen zal zorgen voor een langere levensduur van de bekleding van uw bedrijfswagens.

Overig

Naast de bovengenoemde diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten, kunt u bij ons ook terecht voor professionele reiniging van de bevuilde bekleding van uw auto of bedrijfswagen. Wij zorgen ervoor dat uw bekleding er weer als nieuw uit komt te zien, geheel vrij van al het vuil dat deze stoel heeft aangetast. Wij hebben daarnaast de beste reinigings- en onderhoudsmaterialen om uw lederen auto-interieur weer in nieuwstaat terug te doen keren. JT Autobekleding werkt regelmatig voor cabrio-eigenaren, waarbij het cabriodak gerepareerd en/of geïmpregneerd worden.

Wilt u liever zelf uw auto-interieur of cabriokap verzorgen? Met onze professionele materialen zet u de juiste eerste stap. De levering van lederverf, ledervet en onderhoudsmiddelen voor auto-interieurs en cabriodaken is mogelijk bij JT Autobekleding.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht