Leerbekleding auto

JT Autobekleding & Stoffering is veelzijdig, ook op het gebied van lederen auto interieurs. Wij verzorgen autobekleding en de reparatie hiervan voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Wij werken onder andere voor BMW, VW en Mercedes dealers, maar als particulier kunt u eveneens bij ons terecht. Het achteraf bekleden van uw nieuwe auto heeft als voordeel dat u zelf de kleur bepaalt en wij u meer mogelijkheden kunnen bieden dan de standaard fabrieksinterieurs. Voor zakelijke rijders betekent het achteraf bekleden van een nieuwe auto tevens een aanzienlijke besparing op de BPM en de jaarlijkse bijtelling. Vaak worden auto’s in een combinatie van leder en kunstleder bekleed, waarbij de zitvlakken en rugdelen met leder worden bekleed, terwijl de achterzijden en zijkanten met kunstleder worden bekleed. Wij kunnen u een 100% volleder interieur aanbieden.

Onderhoud van uw leren autostoelen

Opties:

  • 2-Kleurige bekleding (2-tone bekleding).
  • Wanneer u een auto wilt voorzien van stoelverwarming inbouw is het eenvoudig om dit in combinatie met een lederen interieur te doen.
  • Ook is er de mogelijkheid uw stoel van ingestikt logo te voorzien.

Het onderhoud van uw interieur is van groot belang. Ons advies luidt dan ook om het interieur van uw auto twee keer per jaar te reinigen en te behandelen met ledervet. Dit voorkomt uitdroging of – erger nog – scheurvorming.

Voor informatie over reiniging & onderhoudsproducten kunt u contact met ons opnemen