Leerbekleding auto

JT Autobekleding & Stoffering is veelzijdig, ook op het gebied van lederen auto interieurs. Wij verzorgen autobekleding en de reparatie hiervan voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Wij werken onder andere voor BMW, VW en Mercedes dealers, maar als particulier kunt u eveneens bij ons terecht. Het achteraf bekleden van uw nieuwe auto heeft als voordeel dat u zelf de kleur bepaalt en wij u meer mogelijkheden kunnen bieden dan de standaard fabrieksinterieurs. Voor zakelijke rijders betekent het achteraf bekleden van een nieuwe auto tevens een aanzienlijke besparing op de BPM en de jaarlijkse bijtelling. Vaak worden auto’s in een combinatie van leder en kunstleder bekleed, waarbij de zitvlakken en rugdelen met leder worden bekleed, terwijl de achterzijden en zijkanten met kunstleder worden bekleed. Wij kunnen u een 100% volleder interieur aanbieden.

Onderhoud van uw leren autostoelen

Opties:

– 2-Kleurige bekleding (2-tone bekleding).
– Wanneer u een auto wilt voorzien van stoelverwarming inbouw is het eenvoudig om dit in combinatie met een lederen interieur te doen.
– Ook is er de mogelijkheid uw stoel van ingestikt logo te voorzien.

Het onderhoud van uw interieur is van groot belang. Ons advies luidt dan ook om het interieur van uw auto twee keer per jaar te reinigen en te behandelen met ledervet. Dit voorkomt uitdroging of – erger nog – scheurvorming.

Voor informatie over reiniging & onderhoudsproducten kunt u contact met ons opnemen

Geïnteresseerd in leerbekleding voor uw auto?

Met meer dan 50 jaar ervaring in het bekleden van lederen interieurs kunnen wij veel voor u betekenen. Of u nou op zoek bent naar een geheel nieuw interieur of wilt dat de huidige stoelen van uw bedrijfswagen worden gerepareerd, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Bij interesse nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met ons per telefoon via 0546 454788 of per e-mail via info@jt-autobekleding.nl. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om langs te komen bij ons bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig of direct een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. We helpen u graag verder.

Winkelwagen
Vind hieronder de producten die voldoen aan jouw zoekopdracht